VILKÅR & BETINGELSER

Bernstorffsvej 189
2920 Charlottenlund

Mobil: +45 2617 2749
Cvr.: 35 82 45 10

FORSENDELSE & LEVERING 

  • Levering inden 1-5 hverdage.

  • Fast forsendelsesgebyr på 49,00 kr.

  • Forsendelse til danske postadresser (gælder ikke Færøerne og Grønland).

 

Din ordre bør blive leveret inden for 1-5 hverdage, efter du har betalt din ordre. Der kan gå to ekstra dage i forbindelse med postnumre på landet. Vi leverer kun til danske privatadresser (gælder ikke personer bosiddende på Færøerne eller i Grønland).

Ved bestillinger inden kl 14.00, sendes disse samme dag. Ordre bestilt og betalt senere end kl 14.00, sendes desværre først dagen efter.

 

 

RETURRET & OMBYTNING

  • 30 dages fuld returret og pengene tilbage.

  • Varer købt online kan også returneres i vores showroom.

  • Varerne skal returneres ubrugte og i uåbnet emballage.

Du har altid 30 dages returret på varer, der er købt online eller vores showroom. Dette betyder, at du kan sende ubrugte varer tilbage til os i op til 30 dage, efter du modtog/afhentede din pakke.

 

Dit online køb kan returneres eller byttes i vores showroom og via post. Du skal blot huske at medbringe dit købsbevis. Sørg venligst for at dine returvarer er ubrugte og i original stand.

Hvis du vælger at beholde nogle varer og kun returnerer en del af din bestilling, kan du ikke få leveringsomkostningerne refunderet. 

 

Betalte du med et kredit- eller betalingskort på lantzcph.com, refunderer vi det aktuelle beløb til det kredit- eller betalingskort, du brugte i forbindelse med det oprindelige køb. Du kan også ønske at få et tilgodebevis eller gavekort udstedt. Et tilgodebevis eller gavekort kan indløses til køb af varer hos os, og kan ikke ombyttes til kontanter.

 

Defekte varer returneres til os og det fulde beløb refunderes med det samme.

Venligst bemærk, at kollektionsmodeller er købt som beset og derfor ikke kan returneres.

 

© 2016 by LANTZ CPH